Laat uw subsidieaanvraag verzorgen door  Energie Subsidie Service

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming (subsidie) krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

Subsidiebudget ISDE 2017               

In 2017 is er € 90 miljoen subsidie beschikbaar. Voor 2018 is de beschikbare subsidie verhoogt naar € 100 miljoen. De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat hangt af van het soort zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel en de energieprestatie. De exacte bedragen staan in de apparatenlijsten.

Het duurzaam adviesbureau BV kan de ISDE subsidie-aanvraag voor u verzorgen zodat u daar zelf niets aan hoeft te doen. Eenvoudig en door onze ervaring op het gebied van subsidies en teruggaves is het snel voor u geregeld.

Hoe werkt het?
U koopt een apparaat dat in aanmerking komt voor deze subsidie en laat deze installeren (let op: Dat mag alleen in Nederland)  U dient vervolgens de aanvraag bij ons in voor het verzorgen van de subsidie-teruggave, uiterlijk 6 maanden na het installeren van het energiebesparende apparaat.

Wij vragen u de benodigde informatie en bewijsstukken op te sturen en gaan daarna voor u aan de slag.  De subsidieaanvraag wordt afgehandeld onder de voorwaarden die gelden op het moment dat uw subsidieaanvraag indient. Kijk hier voor de volledige voorwaarden voor de ISDE Particulieren en ISDE Zakelijke Energie Subsidieregeling de FAQ omtrent de ISDE

Wat kost het?
Het aanvragen van de ISDE subsidies particulieren bedraagt € 79 incl. Btw. U betaald de kosten voor onze service overigens pas achteraf op het moment dat de ISDE-subsidie aan u is uitbetaald.

Aanmelden Subsidie-Service:
U kunt zich aanmelden via het online formulier. Wij nemen, mocht dit nodig zijn, contact met u op om de subsidieaanvraag voor u te verzorgen.