BESPAAR TOT WEL 70% MET ENERGIEZUINIGE
LED VERLICHTING

Maakt u nog gebruik van conventionele verlichting en zou u graag lagere energiekosten willen binnen uw bedrijf of sportaccommodatie? Dan is vervanging naar Led verlichting een uitstekende oplossing. Het duurzaam adviesbureau levert Led verlichting met de beste prijs/kwaliteit verhouding direct van de fabrikant. Dit resulteert in een energiebesparing die kan oplopen tot wel 70%, een terugverdientijd van maar 2-3 jaar én tot 5 jaar All-in garantie!

Vervanging naar Led verlichting wordt met name veel toegepast bij bedrijven, sportaccommodaties, scholen en VvE’s.

Direct besparen tegen een vast maandelijks bedrag.

De overstap naar Led verlichting vraagt een investering. En dat levert direct een ondernemersdilemma, want elke investering moet bekostigd worden. Hoe prettig is het dan als de gewenste investering niet leidt tot een verminderde liquiditeitspositie, een groot eigendomsrisico en/of hoge maandelijkse lasten? Sterker nog, wat als diezelfde investering direct leidt tot een netto besparing in de energiekosten? Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, het duurzaam adviesbureau verschaft financieringsoplossingen, door de samenwerking met haar eigen financieringspartner, voor energie-besparende apparatuur. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van financieringen voor energie-besparende apparatuur op onze pagina Subsidies en financieringen.

Led verlichting zelf installeren?

Dat kan heel eenvoudig omdat de meeste Led lampen "Retrofit" zijn. Ook hier is het mogelijk om tegen een vast maandelijks bedrag over te stappen op energiezuinige verlichting.

Ga naar Puraluz.nl (onze eigen webshop) en bestel hier uw led verlichting voor kantoor, magazijn, showroom of klaslokaal.

Voordelen Led verlichting vs. traditionele verlichting

50-80% lager energieverbruik.
Bij fluorescentie verlichting gaat veel energie verloren aan warmte. Normaal gesproken produceert een gloeilamp 80% warmte en geeft 20% licht. Bij Led verlichting zijn deze percentages precies andersom en produceren daardoor aanzienlijk meer licht met hetzelfde vermogen. (Hierbij speelt de systeem efficiëntie een bepalende rol)

30.000 - 100.000 uur
De levensduur van Led verlichting is in vergelijking met een gloeilamp, spaarlamp of TL buis bijzonder te noemen. Om een voorbeeld te geven: een normale gloeilamp heeft een levensduur van gemiddeld 1.000 branduren.Een spaarlamp presteert al een stuk beter met gemiddeld 6.000 branduren. De Tl buis heeft gemiddeld 8.000 branduren. Echter wordt ook hier de markt overspoeld door zeer voordelige en meestal inferieure Led producten die onterecht toch worden verkocht als duurzame verlichting met een zeer lange levensduur. Laat u daarom adviseren door een expert op dit gebied.

99% recyclebaar en een lage Co2 uitstoot
Fluorescentie verlichting bevatten edelgassen zoals argon of krypton en kwikdamp. Deze zijn bijzonder schadelijk voor mens, dier en milieu.Led verlichting is recyclebaar tot wel 99,9% en door het lage energieverbruik een lagere indirecte Co2 uitstoot.

Led verlichting flikkert niet.
Traditionele verlichting knippert 50 keer per seconde(50Hz) Led verlichting van goede kwaliteit led verlichting kennen we deze eigenschap helemaal niet. Maar is vaak wel aanwezig bij goedkope en inferieure kwaliteit led verlichting. Let dus op wat en welke led verlichting u kiest. 

In tegenstelling tot fluorescentie verlichting stralen Led verlichting geen UV en infrarood uit. Voor laboratoria en de voedingsindustrie is dit van bijzonder belang. Het kleurenspectrum van Led verlichting is ook anders dan die van fluorescentie verlichting. In Led verlichting onderdrukt het slaaphormoon melatonine door de aanwezigheid van blauwlicht.