Panasonic Aquarea

PANASONIC: ECO & SMART IDEAS VOOR EEN DUURZAME LEVENSSTIJL

Tot wel 80% energiebesparing.
Aquarea loopt voorop als het om energie-innovatie gaat en maakt zich duidelijk kenbaar als 'groen' systeem voor verwarming en airconditioning. Aquarea maakt deel uit van een nieuwe generatie verwarmings- en airconditioningsystemen die een hernieuwbare, gratis energiebron - de lucht - gebruiken om uw woning te voorzien van verwarming, koeling en warm water. De Aquarea-warmtepomp is een veel flexibeler en zuiniger alternatief voor de traditionele verwarmingsketel op fossiele brandstof.

'Groene' HR-verwarming met de nieuwe luchtwaterwarmtepompsystemen van Panasonic
De Aquarea-warmtepomp van Panasonic kan, in vergelijking met elektrische verwarming, tot wel 80% besparen op de kosten van verwarming. Het Aquarea 5 kW-systeem heeft bijvoorbeeld een COP van 5,28. Dit is 5,28 meer dan een conventioneel elektrisch verwarmingssysteem, dat een maximale COP heeft van 1. Dat staat gelijk aan een besparing van 80%*. Het verbruik kan nog verder worden teruggebracht door fotovoltaïsche zonnepanelen aan te sluiten op het Aquarea-systeem.

Panasonic Aquarea warmtepomp– toonaangevend in verwarming en koeling. 

Met meer dan 30 jaar ervaring en afzet in meer dan 120 landen is Panasonic wereldwijd zonder twijfel een van de marktleiders in de bedrijfstak verwarming en koeling. Met een veelzijdig netwerk aan productie- en R&D-voorzieningen levert Panasonic innovatieve producten waaronder vooruitstrevende technologieën die internationaal als standaard gelden voor airconditioners en warmtepompen. Panasonic breidt zich mondiaal steeds verder uit en biedt superieure internationale producten die grenzen overstijgen.

De Panasonic Aquarea lucht-water warmtepompen worden ontworpen en geproduceerd door Panasonic en niet door andere bedrijven.

Bekijk hier de Panasonic Aquarea brochure.

Panasonic Aquarea lucht-water warmtepomp
Warmtepompen

Lucht-waterwarmtepomp van Aquarea:
Een innovatief en energiezuinig systeem dat is ontworpen om optimaal wooncomfort te bieden, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Productie van warmte voor radiatoren, vloerverwarming, ventilatorconvectoren en warm tapwater.

De Aquarea-warmtepompen van Panasonic worden ontworpen en geproduceerd door Panasonic en niet door andere bedrijven.