ZONNE-ENERGIE IS GRATIS, U HOEFT DEZE ENERGIE ALLEEN MAAR OP TE VANGEN.

Gaat u ook zonnepanelen installeren? Een héél verstandige beslissing.
Door gebruik te maken van zonne-energie en zonnepanelen zorgt u namelijk niet alleen voor uw eigen duurzame elektriciteitsproductie en een verhoging van uw zelfvoorzienendheid, maar bieden ook een prima rendement op uw investering!

Zonnepanelen leveren een rendement van wel 10% per jaar op!

De belangrijkste factor om dit rendement te behalen is de zon en zonne-energie is er iedere dag!
Deze zekerheid is natuurlijk fantastisch, maar daarmee alleen komt u niet aan dit schitterende rendement.

Het duurzaam adviesbureau BV levert kwaliteit, vakmanschap, duidelijke garanties en vele jaren ervaring. De belangrijkste troeven voor een langdurige goed werking van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen voor bedrijven

Het klimaat voor de toepassing van zonnepanelen voor uw bedrijf is gunstig. De kosten voor de investeringen zijn de laatste jaren enorm gedaald, terwijl de energieprijzen stijgen.
Zonne-energie voor bedrijven is nu een bijzonder interessante optie en ook voor uw bedrijf kan de rekensom positief uitvallen. De adviseur van Het duurzaam adviesbureau rekent de besparing graag op een realistische manier voor u uit.

Daarnaast bekijken wij de situatie vanuit uw primaire doelstelling. Wilt u als ondernemer duurzamer werken of geven de kosten de doorslag? In een uitgebreide rapportage laten we u meteen zien waar eventueel nog meer milieu en efficiencywinst behaald kan worden. U krijgt een duidelijk rapport, waarin realistisch is aangegeven waar en hoeveel zonnepanelen u rendabel op uw bedrijfspand kunt plaatsen met daarbij de investering, de energiebesparing, de CO2-reductie, de terugverdientijd en de mogelijke subsidies waar u voor in aanmerking kunt komen.

Thermische zonne-energie

Een andere manier om gebruik te maken van zone-energie is thermische zonnen-energie. Hierbij zetten er zonnen-energie om in warmte. Dit gebeurd door het plaatsen van zonnecollectoren in combinatie met een boiler.