Zonnepanelen

Met zonnepanelen investeert u in een duurzame toekomst én u verdient geld: u bespaart op uw energierekening, terwijl de energieprijzen stijgen maakt u gebruik van gratis, groene stroom en uw investering levert u al snel 10% meer op dan rente over een spaartegoed bij de bank.

Energietarieven

De prijs van energie verschilt van dag tot dag, maar de stijgende lijn is in de loop der jaren duidelijk zichtbaar geworden. Zo zijn elektriciteitsprijzen voor particulieren sinds 2003 meer dan 60% toegenomen. Dit kan nog versnellen door de combinatie van een toenemende vraag en het opraken van fossiele voorraden. In de toekomst zullen we naar verwachting dan ook een groter deel van onze inkomsten aan energie besteden.

Fossiele brandstoffen

De voorraad fossiele brandstoffen, zoals aardolie, aardgas, steenkool, is eindig. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang we gebruik kunnen blijven maken van deze voorraden, maar ooit is het op. Het is dan ook belangrijk om tijdig alternatieven te vinden en introduceren, om de gigantische omslag van de huidige energiebronnen naar de nieuwe in goede banen te leiden. Elektriciteit is eenvoudig toepasbaar en gelukkig niet beperkt door beperkte aardse voorraden. Duurzame technieken die elektriciteit opwekken, zoals zonne-energie, zijn veelbelovend en ontwikkelen zich razendsnel.

Bent u benieuwd wat zonnepanelen u als particulier, zakelijk of VvE kunnen opleveren? Wij informeren u graag waarom de aanschaf van zonnepanelen een goede investering in de toekomst is. 

Onze producten
Wij stellen hoge eisen aan onze producten. Deze moeten ook op de lange termijn een hoog rendement hebben met een goede service en gunstige garantievoorwaarden. Wij bieden dan ook uitsluitend panelen en omvormers aan van hoogwaardige en bekende merken die hun kwaliteit al hebben bewezen. Denk daarbij aan een hogere energieopbrengst, een langere levensduur en minder uitval. Ook gebruiken wij de beste bevestigingsmaterialen. Zo weet u zeker dat uw panelen veilig op uw dak liggen, ook bij een eventuele storm.   

Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen. Uw stroomprijs staat daarmee gelijk voor 25 jaar vast.

DMEGC

DMEGC is onderdeel van de Chinese Hengdian Group Magnetics Co. Ltd. Al sinds 1980 de grootste magneetfabrikant ter wereld. De organisatie heeft 19.000 werknemers in dienst, een gemiddelde jaaromzet van 500 miljoen euro en produceert al decennia lang voor multinationals als Microsoft, IBM, Sony, HP, Samsung, Siemens en Panasonic.

De Hengdian Group is eveneens een belangrijke speler op het gebied van zonnepanelen. De volledige productie, van grondstof tot paneel, vindt plaats bij de Solar Division, sinds 2013 ook actief in Europa. Deze divisie produceert eveneens voor andere producenten van zonnepanelen en realiseert bovendien grootschalige zonneparken over de hele wereld. Omdat Solar Division de productie van de zonnepanelen in eigen hand houdt, zorgt dit automatisch voor strenge kwaliteitscontroles.

Met zonnepanelen van DMEGC bent u daarom verzekerd van optimale kwaliteit en een lange levensduur.
DMEGC smart modules worden geleverd met geïntegreerde Solaredge P300 optimizers. 

Download hier de brochure van DMEGC